Big grin

Zondagochtend. Windstil. Fris. Het is net boven nul. Het ontbijt sla ik eventjes over. Ik ga hardlopen.

Met een brede grijns stap ik zo’n 50 minuten later weer de keuken in. Dat was leuk. Dat was lekker. Ja, ik voel m’n onderrug. Ja, het gaat nog steeds niet gedachtenloos. Maar vandaag heb ik voor het eerst sinds slakkenheugenis — april 2013 to be exact — weer eens een 10 kilometerloopje in de benen zonder hangen en wurgen. Met andere woorden: ik heb geen last gehad van van de “doffe linkerpoot” die me maandenlang het hardloopplezier ontnam.

Tien kilometer. Zonder vaart. Met een brede grijns.

Your comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Max12 februari 2014 @ 12:50

Inmiddels alweer februari. Hoe gaat het nou bij jou? Ben je nog lekker aan het lopen? Of pak je het komend voorjaar weer fanatieker op? Ik hoop dat het goed gaat bij je, het is zo stil hier. Ik liep inmiddels mijn eerste 51,5 km ronde afgelopen zondag. De ultra is over 3 weken vanaf nu maar dat gaat dus gewoon goed komen neem ik aan :-)

Turboslakkie13 februari 2014 @ 19:28

Ha Max, Yep. Lekker aan het lopen. De ene keer beter dan de andere - maar wel met een stijgende lijn. Op het moment heb ik zeker geen fanatieke plannen qua tijden of afstanden. Het duurt nog wel even voordat ik weer helmaal de oude ben. Als ik dat ooit nog word. Maar dat maakt eigenlijk ook niet uit. Ik heb de situatie geaccepteerd zoals-ie is en ben blij met alles wat ik momenteel op hardloopgebied kan. Da's ook het beste natuurlijk. Ik bedoel, als ik bedenk dat ik in april 2013 nog geen km meer kon rennen, dan ben ik allang blij met 5 of 6 of 7 kilometertjes zonder al teveel sores :-) De afstanden die jij loopt zou ik in goede doen met de beste wil van de wereld nog niet halen. Wellicht wel qua fysiek, maar mentaal niet. Bij de marathon ligt echt mijn grens. Dus: respect. Alvast veel succes gewenst met je ultraloop!

Max13 februari 2014 @ 19:34

Fijn dat je wel weer lekker loopt! Straks met de hond misschien? Rustig opbouwen je weet nooit waar je weer komt. Ik bouw ook rustig op. Na de ultra eens bedenken hoe verder en LT plannen bedenken