Let’s go minimal

Behalve wannabe hardloper ben ik ook professioneel webknutselkip.

Ik kan er m’n klok niet op gelijk zetten, maar ik weet dat het gaat gebeuren: zomaar opeens ben ik — totally and utterly — dissatisfied met één van mijn websites. Of allemaal tegelijk. Dat laatste staat dan garant voor een regelrechte paniekaanval van ‘frontend code overload’. Dit keer heb ik mazzel. Alleen turboslak.nl is de genaaide haas. Resistance is futile. Omkatten naar een nieuwe layout I must.

Een tamelijk minimalistische website, dat is het resultaat van een dagje sleutelen aan cascading style sheets, html en achterliggende phpcode van WordPress.

Minimalistisch. Hmm, logisch. Hoe kan het eigenlijk ook anders?

Ik bedoel, mijn hardloopschoenen zijn minimalistisch:

Ditto voor mijn kapsel ( Geen keus. Vroeg kaal, dus gedwongen gabberen ):

Dit hardloopblog kan daarbij niet achterblijven. So … let’s go minimal!

Minimal = saai? Okay, mag je zeggen. Ik geef de voorkeur aan simpel en clean. Met vooral veel rustgevend wit. Niet verder vertellen, maar daar krijg ik een strakke sjaak van.

Vooralsnog kan er van strakke sjaken trouwens geen sprake van zijn. Daarvoor is er websitetechnisch nog teveel werk aan de winkel. Alles moet lijnen. De witruimtes is nog niet in balans. Een ultrastrakke stijl voor mobiele gebruikers is in de maak. Maar f*ck that. Ik schop ‘m alvast online, een website is toch nooit af.

Of het nou een hardloopschoen of de layout van een website betreft: minimalisme kan best functioneel zijn …

 

Your comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.