De Merrell Road Glove. Wanneer komt-ie nou?

22 januari 2012 Turboslakkie

Ik ben in het bezit van een paar Merrell Trail Gloves. Die heb ik mezelf vorige zomer cadeau gedaan. Over de Trail Glove kan ik kort zijn: een fantastische hardloopschoen. Heerlijk ruim voor m’n tenen.

Met de Trail Gloves loop ik geregeld ook op het asfalt. Onder andere tijdens de Marathon van Amsterdam en de Oudejaarsloop in Kampen had ik ze aan mijn voeten. Toch kijk ik al maanden uit naar de Road Glove, het neefje van de Trail Glove voor op de weg.

 

Terwijl ik gek gemaakt wordt met de ene na de andere lovende review — en de schoen in de Verenigde Staten blijkbaar al in de schappen ligt — is er op de Nederlandse Merrell website nog geen spoor te bekennen van de Road Glove. Grrrr, ik wil ook een paar Road Gloves. Via het web bestellen ergens bij een winkel aan de andere kant van de Grote Plas doe ik niet meer na de klucht met de Altra Instincts. Zo hebberig ben ik nou ook weer niet.

Dus kom op Merrell Nederland, in de verkoop met de Road Glove en updaten die website. Dan ben ik de eerste om me naar de Merrell outletstore in Bataviastad te spoeden om ze uit te proberen.

Your comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gert23 januari 2012 @ 15:19

Mooie schoentjes!

Turboslakkie25 januari 2012 @ 0:12

Ik hoop dat ze net zo goed lopen als ze eruit zien. Over de Trail Gloves ben ik super tevreden, ook op de weg. Dus stiekem hoop ik dat de Road Gloves op een harde ondergrond nog prettiger rennen :-)